VEEL GESTELDE VRAGENWanneer moet de reservatie betaald worden?

Na de reservatie ontvang je een bevestiging via mail. Boek je 1 maand of minder voor je vakantie? Dan betaal je meteen de volledige huurprijs. Boek je meer dan een maand voor je vakantie? Dan betaal je bij het boeken 30% van de huurprijs. Een maand voor vertrek betaal je dan het overige deel. De totale huurprijs omvat 20% voor de huur van de roerende goederen (inboedel) en 80% voor de onroerende goederen (gebouw).


Wat zijn de annulatievoorwaarden?

Bij annuleringen tot een maand voor vertrek wordt 30% van de huurprijs (het voorschot) in rekening gebracht. Bij annuleringen nadien wordt 100% van de huurprijs in rekening gebracht.


Hoe laat kunnen we inchecken en moeten we terug uitchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 15 uur. Wil je graag vroeger komen, geef me gerust een seintje. Soms zal dat mogelijk zijn, maar niet altijd. Happiness beschikt over een sleutelkastje, dus geen stress om op een bepaald uur te moeten arriveren. Jullie checken in wanneer het voor julie past. Uitchecken: voor 11 uur.


Is er parkeergelegenheid bij het appartement?

Parkeren in De Haan is overal gratis. In de hoofdstraten kan je slecht een uurtje blijven staan met je parkeerschijf. Maar net voor de deur van Happiness is er een grote parking waar je de ganse dag (of je volledige verblijf) gratis kan parkeren. De inrit van de parking is naast frituur Erly (via Google Maps: Parking De Haan aan zee).


Zijn huisdieren toegelaten?

Neen, huisdieren zijn niet toegelaten.


Hoeveel mensen kunnen er in het appartement slapen?

De maximumbezetting van het appartement is 4 mensen. Happiness De Haan beschikt over 1 dubbelbed, 1 stapelbed en een sofabed. Deze bevinden zich allen in de grote slaapkamer. De master bedroom en het stapelbed (+ sofabed) kunnen van elkaar gescheiden worden door middel van een gordijn. Er kunnen maximum 3 volwassenen logeren in Happiness.


Kunnen we onze fietsen ergens veilig stallen?

Ja, dat is mogelijk. Ik beschik over een garage op 4 minuten wandelen van Happiness De Haan. Deze garage is enkel voor fietsen en wordt ook gebruikt door huurders van 1 ander vakantieappartement. Indien jullie graag gebruik wensen te maken van die garage, gelieve me dat te melden. Dan bezorg ik jullie de sleutel en de praktische informatie. Op 200m van Happiness kan je ook fietsen huren bij Fietsen Catrysse.


Zijn er winkels in de buurt?
Ja, hoor! En deze zijn allemaal te voet bereikbaar. Delhaize bevindt zich achter de hoek, net als bakkerij Staelens en verschillende andere winkels. 


Hoe ver is het stappen naar het strand?

Het strand van De Haan ligt op 900 m van Happiness. Te voet doe je daar ong 10 à 15 minuutjes over. Happiness beschikt ook over een opvouwbare bolderkar. Kindjes met vermoeide beentjes kunnen zich daar comfortabel in laten vervoeren! 


Is er een lift aanwezig in het gebouw?

Neen, het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.


Is er een babybedje en -stoel aanwezig?

Ja, die zijn beiden aanwezig. Gelieve wel op voorhand door te geven indien jullie daar gebruik van willen maken (gratis).


Wat is er allemaal aanwezig in de keuken?

Er is een koelkast (met vriesvakje), een kookplaat, oven, Senseo koffiemachine (+ pads), microgolfoven, waterkoker en een vaatwasser aanwezig. Alle voor de hand liggende keukenbenodigheden, servies, bestek en glazen zijn tot jullie beschikking. In de berging is ook een wasmachine en droogrek aanwezig (+ strijkplank en strijkijzer). 


Is er WiFi?

In Happiness kan je gratis gebruik maken van WiFi. Het wachtwoord vind je bij de modem.


Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Ja, dat is perfekt mogelijk. Met de trein stap je best af in Oostende. Neem daar de kusttram richting Knokke. Stap af aan de halte De Haan aan zee (8ste halte). Deze halte bevindt zich op 4 minuutjes wandelen van Happiness. Stap richting de Belfius en volg de straat aan de linkerkant (Wenduinesteenweg). Het appartement bevindt zich wat verder aan uw rechterkant (boven schoonheidsinstituut Saint Beauté). 


Mag ik roken in het appartement?

Roken in het appartement is ten strengste verboden. Op het terras kan wel gerookt worden.


Dient er een waarborg betaald te worden?

Neen, vertrouwen geven is vertrouwen krijgen. Gaat er iets stuk tijdens jullie verblijf, wees dan zo eerlijk om me dit te melden. Ik heb zelf ook twee zonen, zulke dingen gebeuren nu eenmaal. 


Is het appartement erkend door Toerisme Vlaanderen?

Zeker en vast! Toerisme Vlaanderen heeft het appartement bovendien een 4-sterren classificatie toegekend. 

Heb je nog vragen? 

Stel ze gerust via info@happinessdehaan.be